Thursday, July 31, 2008

kari kepala ikan open table lorhhhh


huhuhu apa toh mkn ker melantak,,, hey da besa besa pun mkn besepah yang kat depan neh tmpt pagawai ,, tgk mkn mcm haper tah,,, hikhik smalam open tebal kari kepala ikan kat kmpg atap ,,, neh semua pasal result yang best time game kat jejalah n9 ngan jelajah vieatnam pempuan,,,, tp kan dlm byk byk toh ,, yang aku heran nya ,,,yang tak sepatut nya ada tetiba ada,, yang sepatutnya ada tetiba tak ada mcm mana tu ..tu yang aku pelik bik ajaib,, hurmm tak perlah harituh rezeki korang,,,, pas neh tahu laaa,, hikhik jgn terasa lorhhh,,, open table toh ada laa kat 9 meja + 1 meja lagi kat atas total rm+++ laaa

Wednesday, July 30, 2008

day of the day

arineh wat menda ek ?
mcm biasa lah aku pg pergi traning ,,, arineh pg td g track,,da sebulan lby tak touch beskal track
td pergi track set up beskal balik ,, get ready untuk traning track next month,,tak per unak 2 month neh aku relex lagi coz nk abis kan sem last aku,, lagi cepat aku abis bleh full time traning on bike,,,this week easy traning ,,, next week start balik ,,,

Tuesday, July 29, 2008

CEMERLANG: Zainab bersama pemenang peringkat kedua Jelajah Negeri Sembilan (dari kiri), Vadim, Jasmin, Mehdi dan Akmal.

SELEPAS saingan peringkat pertama Jelajah Negeri Sembilan 2008 didominasi pelumba luar negara, peringkat kedua, semalam menyaksikan suasana berbeza apabila pelumba tempatan mula mempamerkan kebangkitan dan menduduki kelompok lima pelumba terbaik.

Walaupun juara saingan dari Nilai-Gemas sejauh 190 kilometer itu masih menjadi milik Mehdi Sohradi dari Iran, Mohd Jasmin Ruslan dari Terengganu mengekori di tempat kedua diikuti Mohd Akmal Amrun dari Persekutuan Berbasikal Kebangsaan Malaysia (MNCF) dan Mohd Nor Ridzuan Zainal (ATM) di tempat keempat, membuktikan keupayaan mereka memberikan saingan.

Seramai 10 pelumba tiba ke garisan penamat dalam kelompok pertama dengan catatan 4 jam 51 minit 31 saat.

plan of this week

arini aku dok kat cc sampai lebam nk dapatkan bahan tak esaiment aku kLo bleh by next week aku da 50% siap kerja aku ,, about presentition da half way ,, tinggal yang lain jer ,,
minggu neh aku tak pergi mana mana so ingat nk balik umah ,,, no buat kerja yang boleh aku siap kan ,, mlm neh lepak msn lorhh ,, dis week still lagi minggu recovery ,,

criterium

video

neh kemalangan yang tak disangka beberapa pelumba termasuk aku ..

Sunday, July 27, 2008

end of the Royal Pilah and Jelajah n.9

yeah abis gak game neh , , , gue udah penat nehh, , nsb baik ada jugak result yang bleh dikatakan ok laaa,,, stage 2 198.8km sepatut nya dapat frist,, tp masalah teknikal gue dapat no 2 laaa
tak per laa prize pun byk laaa jugak,,, stage 3 gue jatuh on the frist sprint nasib baik tak luka paper pergelangan tangan jer rasa sengal skit,,, tp cros nya memang taf 200m b4 ending ada 2 conner L mean 500m dah kena keluar gamble sampai kat tak sampai nasib laa,, nanti gue uploud video exsident,, yang sempat dirakam oleh jurukamera yang tak dikenali,,,,